Handelsbetingelser

Dansk Gordon Setter Klub

Sidst opdateret den 01. juli 2020.

Opkrævning af kontingent
Du opkræves kontingent fra den dato du indmeldes i klubben. Derefter opkræves der årskontingent for dit medlemskab i Dansk Gordon Setter Klub en gang om året i marts. 

Betaling og priser for 2020
Betaling kan ske med kortbetaling tillagt gebyr eller via bankoverførsel uden gebyr samt mobliepay.Udenlandske betalinger via bankoverførsel tillægges et gebyr på 50 DDK. Du kan selv vælge den betalingsform der passer dig bedst. Når du har udfyldt indmeldelsesformularen/betalingsformularen,
vil du blive guidet videre gennem email og eller telefonisk opkald.

A-Medlem 525 kr.
B-Medlem 350 kr.
1 Husstandsmedlem er inkluderet i A-medlemsskab

Du er først gyldigt medlem i klubben når beløbet er indsat på vores konto.

Ved indmeldelse i Dansk Gordon Setter Klub accepterer du, at vi gemmer dine oplysninger i vort medlemssystem og at dine kontaktoplysninger er tilgængelige for medlemmer i klubben via login på vores medlemsside.  

Du accepterer samtidig, at vi via din e-mailadresse udsender invitationer til begivenheder, info, spørgeskemaer, eller andre vigtige ændringer i klubben.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andet sted. – Læs mere i Dansk Gordon Setter Klubs privatlivspolitik.

Fornyelse af medlemskabet sker ved, at foreningen udsender en hilsen sidst på året med en påmindelse om fornyelse af medlemskabet.

Opsigelse af medlemskab og udmeldelse af klubben
Du kan til enhver tid kontakte os på e-mail e og opsige dit medlemskab. Ved manglende betaling vil du automatisk blive udmeldt af klubben og ikke længere kunne deltage i klubbens aktiviteter.

Med venlig hilsen
Dansk Gordon Setter Klub

Senest revideret: 01-07-20
Næste revision: 31-12-21